ULYKKELIG: Adele var svært lei seg for at hun måtte avlyse en konsert på sin verdensturné.
ULYKKELIG: Adele var svært lei seg for at hun måtte avlyse en konsert på sin verdensturné. Foto: AFP
Helt siden midten av februar har superstjernen Adele vært på verdensturné. Hennes vakre stemme og herlige vesen har skapt overskrifter overalt hvor hun har reist, men nå er det triste nyheter som kommer fra den britiske sangerinnen. 

De siste dagene har Adele slitt med en forkjølelse kommer det frem i videoen hun har delt på Facebook. Hun har likevel gått på scenen og holdt konserter, men i går sa det stopp.

«Jeg har vært forkjølet i noen dager, og jeg har jobbet meg gjennom det. Jeg gjorde mitt show i går, og jeg elsket det, men jeg har presset meg selv for hardt», forklarer Adele i videoen. 


Det er en tydelig redusert Adele, som også viser at hun virkelig er lei seg for at hun må avlyse sin andre konsert i Phoenix. Hun lover at hun vil komme tilbake for å gjøre konserten senere, og på nettsidene hennes er konserten satt opp 21. november. 

Adele sier videre i videoen at hun er nødt til å passe på seg selv, og det er ikke rart - fremdeles gjenstår 37 konserter før hun avslutter turnéen for denne gang. 

Saken fortsetter under videoen


Videoen er i skrivende stund sett av over 12 millioner og har fått nesten 400.000 likes. Det er få som er sinte på artisten for at hun må avlyse konserten, de fleste ønsker henne god bedring.


Alle som hadde billetter til den avlyste konserten og ikke har mulighet til å komme den 21. november vil få billettene refundert, skriver danske BT
Flere kanaler