OMBESTEMTE SEG: Toppbloggeren Anna Rasmussen valgte i helgen å trekke seg fra «Skal vi danse».
OMBESTEMTE SEG: Toppbloggeren Anna Rasmussen valgte i helgen å trekke seg fra «Skal vi danse». Foto: NTB scanpix
«Komikerfrue» Marna Haugen Burøe (36) skal erstatte Anna Rasmussen i «Skal vi danse». Det ble klart under tirsdagens høstlansering hos TV 2.

I helgen ble det kjent at Rasmussen, kjent fra bloggen «Mamma til Michelle», trekker seg fra danseprogrammet av private årsaker. Erstatteren, som også er blogger, får det hektisk med å få sving på dansen.

De andre deltagerene har øvd sammen i et par uker allerede, og premieren er bare to uker unna. Den ferske danseren innrømmer overfor TV2.no at hun har dårlig tid.

– Vi tar nok ikke igjen forspranget, men jeg har et ekstra gir her inne et sted, og kommer til å gjøre mitt aller beste for å være en verdig konkurrent, sier hun til TV2.no.

Saken fortsetter under bildet
sdf
ERSTATTER: Marna Haugen Burøe erstatter Anna Rasmussen i «Skal vi danse» Foto: Bjørn Wad/TV2

En av Norges største blogger
Marna Haugen Burøe er gift med komiker Ørjan Burøe, og har i flere år drevet en av Norges mest populære blogger, «Komikerfrue». 

Hun og ektemannen har tidligere delt av privatlivet i TV-serien «Bloggerne», men denne gangen skal hun stå på egne ben.

Men hun er ikke helt alene. Haugen Burøe overtar ikke bare plassen til Rasmussen, hun overtar også dansepartneren, Glenn Jørgen Sandaker.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler