DELER PRIVATE VIDEOKLIPP: Beyoncé hyller ektemannen på deres niende bryllupsdag med offentliggjøring av private videoklipp til låta «Die With You».
DELER PRIVATE VIDEOKLIPP: Beyoncé hyller ektemannen på deres niende bryllupsdag med offentliggjøring av private videoklipp til låta «Die With You». Foto: People.no, Instagram: @beyonce, @heartsonfireco
For to år siden ga hun ut den personlige låta «Die With You». Nå deler hun en tilhørende video fylt av private klipp.
Fullversjonen av videoen er ekslusiv delt på musikkstrømmetjenesten Tidal, som mannen hennes eier. Men på Beyoncés Instagram-konto vises utdrag fra den.

Se utdrag av videoen lenger ned i saken.
bey
FAMILIEFORØKELSE: Beyonce og Jay Z venter tvillinger. Her er de med datteren Blue Ivy på scenen under MTV Music Awards i 2014. Foto: Reuters

Fra fødestuen
Beyoncé er en av de største nålevende popstjernene i verden, og har bare som soloartist solgt mer enn 100 millioner plater. Tidligere var hun frontfigur i søstergruppa «Destiny's Child» som gikk hver til sitt i 2002.

Etter Beyoncé samarbeidet med Jay Z om låta «03 Bonnie & Clyde» i 2002 hvor de også figurerte som kjærestepar i videoen, ble det sådd frø som siden skulle blomstre til å bli kjærlighet. Paret giftet seg seg så 4. april i 2008.

Rundt år 2010 spontanaborterte Beyoncé, men i 2012 ble paret lykkelige foreldre til datteren Blue Ivy.

Videoen som superstjerna nå har postet viser private klipp fra tiden på fødestuen, før en nyfødt Blue Ivy holdes av pappa Jay Z. 

Vi ser også paret få matchende tatoveringer og klipp fra bryllupet deres som ikke skal ha blitt vist før.

Saken fortsetter under Instagram-videoen.

?? 4.4.17 ??

A post shared by Beyoncé (@beyonce) onTvillinger på vei
I feburar avslørte Beyoncé i en Instagram-post at hun og ektemannen ventet tvillinger. På bildet ser vi popdronnina omringet av blomster hvor hun holder omkring sin bare og høygravide mage.

– Vi er utrolig takknemlige for at familien vår nå skal økes med to, skriver hun ved siden av bildet.


Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler