STJERNE: Cameron Diaz, her fra en boksignering i 2014.
STJERNE: Cameron Diaz, her fra en boksignering i 2014. Foto: AP
Filmstjernen Cameron Diaz har hatt en pause fra rampelyset siden hun opptrådte i «Annie» i 2014.

44-åringen, som lenge har vært én av de mest ettertraktede skuespillerne i Hollywood, forteller nå om hvordan to tiår med løping mellom filmsett satte sitt preg på henne.

– Jeg bare tenkte, «jeg kan ikke egentlig si hvem jeg selv er» – noe som er hardt å innse. Jeg følte at jeg trengte å gjøre meg selv hel igjen, fortalte Diaz under en panelprat i helgen, rapporterer E!Online.

Diaz giftet seg i januar 2015 med gitarist Benji Madden (38). Før dette var hun i en rekke forhold med blant andre Justin Timerlake (36)  og Matt Dillon (53), skriver Dagbladet.

– Stor forskjell
Gwyneth Paltrow, som ledet panelpraten, spurte Diaz om hvorfor hun ikke hadde giftet seg tidligere.

– Jeg tror det rett og slett handler om at jeg ikke hadde møtt mannen min før da. Det er en stor, stor forskjell mellom kjærester og ektemenn. Og nå har jeg en mann som er min store livspartner. Snakk om to helt forskjellige mennesker. Vi er så forskjellige, men deler de samme verdiene, sa Diaz ifølge E!Online.

Det store gjennombruddet til Cameron Diaz kom i komedien «Masken» i 1994. Senere har hun blant annet gjort seg bemerket i «Min beste venns bryllup» og «Alle elsker Mary» og «Charlie's Angels».

Ifølge E!Online har stjernen ingen pågående filmprosjekter i 2017.

diaz
PREMIERE: Cameron Diaz avbildet på premieren til «What to Expect When You're Expecting» i 2012. Foto: AP

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler