– IKKE F***: Gordon Ramsay spiser aldri flymat. Han sier at han vet hvor maten har vært og hvor lang tid det har tatt for den å komme ombord i et fly.
– IKKE F***: Gordon Ramsay spiser aldri flymat. Han sier at han vet hvor maten har vært og hvor lang tid det har tatt for den å komme ombord i et fly. Foto: Reuters
Den britiske stjernekokken er kjent fra populære matprogrammer som Hell's Kitchen og Masterchef. Han blant annet måtte smake på retter som han ikke unner sine verste fiender, men noe han ikke absolutt ikke rører er flymat.

Dette forteller han i et intervju med Refinery29.

– Ikke f***
Gordon Ramsay er vant til god mat, også når han reiser. På flyplassen Heathrow i London eier han restauranten Plane Food hvor han aller helst spiser før han fyker opp i lufta.  Dersom han ikke skulle reise fra terminal 5 hvor restauranten hans finner sted, velger han gjerne et italiensk alternativ.

– Med et deilig utvalg av italiensk kjøtt, et lite glass rødvin og noen skiver epler og pærer med revet parmesan over, da er jeg som en gris i gjørma. Det sier Ramsay frydende til Refinery29.

Men er det noe stjernekokken derimot grøsser over så er det maten som serveres på klappbordene under flyreiser.

– Ikke f*** om jeg spiser på fly! Jeg har jobbet i flyselskaper i ti år, så jeg vet hvor maten har kommer fra og hvor lang tid den brukte for å komme seg ombord i flyet, sier Ramsay.


Flere kanaler