Fotballfruene samler likes på Instagram
Fotballfruene samler likes på Instagram
Denne helgen starter EM med superstjerner som Ronaldo, Zlatan, Iniesta og Pogba på banen. I følge avisen Daily Mail er kampen om oppmerksomheten blant fotballfruene nesten like tøff.

"Det har blitt en konkurranse i å overgå hverandre med luksusreiser, privatfly, spa-opphold og middager på eksklusive restauranter", skriver avisen.

En av de ivrigste på Instagram er Viktoria Varga. Hun er kjæresten til Italias stjernespiller Graziano Pelle. Når Varga ikke er hjemme i Southampton, deler hun gjerne lettkledde bilder fra Dubai, Singapore eller Ibiza.

One of my favourite place ?????? #santorini #tb #greece

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) onUndertøysmodell Ann-Kathrin Brömmel er forlovet med Tysklands stjernespiller Mario Götze. 500 000 instagramfølgere har i det siste sett henne på Hawaii, Ibiza og hjemme i Munchen sammen med kjæresten sin.Marina Luczenko er modell og popstjerne. Også er hun gift med Polens keeper Wojciech Szczesny.

#Selfiè pic from ??????

A photo posted by MaRina Luczenko- Szczesna (@marina_official) onNoèmie Happart er frøken Belgia og sammen med Atletico Madrid stjerne Yannick Carrasco.

Just remember ?? #Missworld2013 with my lovies ??

A photo posted by Noémie Happart (@noemiehappart) on

Flere kanaler