KJENDISFEST: Frank Løke og Helene Hima stjal showet da Se og Hør feiret 40 år.
KJENDISFEST: Frank Løke og Helene Hima stjal showet da Se og Hør feiret 40 år. Foto: P4
Søndag kveld var det duket for storstilt feiring av Se og Hør, som feiret 40 års-jubileum på Gamle Logen i Oslo. Der dukket alt som kan krype og gå av norske kjendiser opp, for å hylle ukebladet som har solgt over 500 millioner eksemplarer.

Men blant hundrevis av kjendiser var det Frank Løke som tiltrakk seg mest oppmerksomhet. Han ankom nemlig festen med flere nyheter på lur.

Kom med ny flamme
Den tidligere håndballspilleren møtte opp sammen med sin nye flamme, «Ex on the beach»-profilen Helene Hima. De ble kjent gjennom sosiale medier, forteller paret.

– Hun hadde meldt seg på TV-programmet som jeg ikke får være med på. Da var det på sin plass at vi tok en date istedenfor. Vi kjører på uten TV 2, sier Løke.

Det var forrige uke at Løke ble kastet ut av seersuksessen «Skal Vi Danse», etter å ha sjokkert TV-seerne da han danset kun iført en «Borat»-drakt. Dette førte til at han ble kastet ut av konkurransen, noe han senere kritiserte TV 2 for. Kanalen droppet også Løke fra et planlagt datingprogram.

Søndag kveld forteller Løke at den siste uken har vært turbulent.

– Det har vært mye negativitet, men jeg har stått i vanskelige situasjoner før. Jeg takler det ganske bra, og har ikke noe problemer med det som har skjedd. Det var egentlig helt genialt, vi fikk oppmerksomhet og det var akkurat det vi ville ha.

Og på hjemmebane får Løke støtte, forteller han.

– Familien min støtter meg, og vet hvor kyniske TV-kanaler kan være.


Skal gi ut låt
Men selv om «Skal Vi Danse»-eventyret er over for Løke, ligger han ikke på latsiden. Han fortalte på Se og Hør-festen at han om få dager skal gi ut en låt. Den har han fått hjelp av elever ved en musikklinje til å lage.

– De har hjulpet meg med å lage en sinnsyk partylåt. Det blir sykt morsomt, og den blir garantert en hit.

Han går ikke nærmere inn på hva låten handler om, men spilte av et klipp for pressen, som røpte at sangen delvis vil handle om det mye omdiskuterte dansestuntet. Navnet på låta blir, kanskje ikke overraskende, «Action-Frank».

Løke fortalte også at han har planer om å lage et TV-program, som han egentlig skulle produsere med TV 2. De planene røyk, men han mener konseptet er så bra at TV-selskapene vil stå i kø for å få lage det.

– I det programmet er det ikke rom for å gjøre feil, det å vinne betyr alt. Det blir den tøffeste og råeste konkurransen i hele verden.

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler