NY JOBB: Freddy dos Santos går fra TV2 tilbake til Vålerenga
NY JOBB: Freddy dos Santos går fra TV2 tilbake til Vålerenga Foto: NTB scanpix
Freddy Dos Santos har meldt overgang fra TV2 til Vålerenga. Den tidligere fotballproffen skal jobbe i markedsavdelingen til klubben. Han skal blant annet pleie kontakten med klubbens samarbeidspartenere, skriver Vålerenga i en pressemelding.

Populær legende
Mannen med krøllene spilte i klubben i ti år (2001-2011) og fikk hele 326 kamper. Han scoret 59 mål og ble brukt i omtrent alle posisjonene på banen.

Daglig leder i Vålerenga, Erik Espeseth, smiler bredt når han forteller om nyheten.

– Freddy har vært i klubben siden han ble født, og kjenner den flotte historien og kulturen i Vålerenga fra innsiden som spiller. Han har et svært godt humør og er godt likt blant alle våre sponsorer, ikke minst gjennom stor deltagelse i partneraktiviteter mens han fortsatt var spiller. Han er i tillegg svært populær blant alle ansatte og supportere.


Spennende
Selv er Freddy dos Santos begeistret for sin nye jobb.

– Det er en fantastisk tid å få lov til å være i Vålerenga på, med ny stadion og alt som skjer rundt klubben, så dette gleder jeg meg veldig til, sier han til klubbens nettside.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler