NYFORELSKET: Frida Martinsen (20) bekrefter at hun og Niklas Dyhaug har det veldig bra.
NYFORELSKET: Frida Martinsen (20) bekrefter at hun og Niklas Dyhaug har det veldig bra. Foto: Privat
I august kom nyheten om at langrennsløper Niklas Dyrhaug (30) har funnet kjærligheten.

– Ja, jeg har fått meg kjæreste, men jeg vil ikke si så veldig mye mer enn det, sa Dyrhaug til VG under et pressetreff med landslaget.

Nå kan P4 avsløre at det er den 20 år gamle Trondheim-jenta Frida Martinsen som er langrennsstjernens utvalgte.

«Vi har det veldig bra sammen», skriver 20-åringen til P4.


Saken fortsetter under bildet
niklas
NYFORELSKET: Ifølge Niklas Dyrhaugs lagkamerater har det vært svært merkbart at 30-åringen har fått seg kjæreste. Foto: NTB scanpix

Jusstudent
Martinsen, som studerer jus i Oslo, la 19. september ut et bilde av seg selv og kjæresten Dyrhaug, etterfulgt av teksten «Heldig med besøket» og et hjerte.

Mange av Martinsens 7.500 Instagram-følgere har kommentert bildet med hjerte-smileys – i tillegg er det kommentarer som «for et fint par» og «heldig som møtt @niklasdyrhaug».

Frida Martinsen har gitt P4 tillatelse til å publisere bildet av de to, men ønsker ikke å svare utdypende på flere spørsmål om forholdet.

Saken fortsetter under bildet

Heldig med besøket??

Et innlegg delt av Frida E. Martinsen (@fridamartinsen)


– Må ikke glemme å trene
Dyrhaug, som ble kåret til Norges mest sexy mann av ELLE i 2015, skal ifølge lagkameratene være hodestups forelsket i sin ti år yngre kjæreste.

– Alle vet hvordan det er å være nyforelsket. Det er Dyrhaug nå så det synger etter. Nå er det blitt så mange kaffekopper på Aker brygge at det blir spennende å se om han får en boost av å være nyforelsket også. Men han må ikke glemme å trene. Jeg håper at treneren vår Tor Arne Hetland følger med på at det ikke bare blir kyssing og kaffedrikking, uttalte lagkamerat Emil Iversen til TV2 25. oktober.

30 år gamle Dyrhaug har to VM-gull fra 4x10 km stafett på sin foreløpige merittliste, samt en bronse på 15 km klassisk fra VM i Lahti i 2017.Flere kanaler