KJENDIS: Alle skuespillerne i «Friends» ble verdenskjente over natten. Alle taklet ikke det like bra.
KJENDIS: Alle skuespillerne i «Friends» ble verdenskjente over natten. Alle taklet ikke det like bra. Foto: Reuters
Fra midten av 90-tallet og frem til 2004 var David Schwimmer en av verdens største TV-stjerner. Serien «Friends» ble umåtelig populær i hele verden og fremdeles sendes repriser med vennegjengen på norsk TV.

Men nå forteller skuespilleren at livet som kjendis var krevende, skriver Dagbladet. Det har gått tolv år siden siste episode ble sendt på TV og Schwimmer er nå ærlig på at berømmelsen til tider var mer enn han kunne takle.

– Som skuespiller pleide jeg å observere mennesker på gata. Etter «Friends» gjorde jeg det motsatte. Alt jeg ville var å gjemme meg, innrømmer skuespilleren til Hollywood Reporter.

Saken fortsetter under bildet
David Schwimmer
USIKKER: Under de siste sesongene av «Friends» tjente Schwimmer ti millioner kroner per episode. I denne perioden følte han at han mistet seg selv. Foto: Afp


Stjernen måtte bruke tid på å finne ut hvordan han skulle leve livet sitt og forteller at det var krevende. Men etter flere år har han funnet seg til rette og har medvirket i en rekke filmer og serie. 

I år fyller Schwimmer 50 år og for tiden er han aktuell med serien «The people v. O.J. Simpson: American Crime Story». Han fyller rollen som Simpson's advokat, Rob Kardashian, faren til de kjente søstrene Kim, Kourtney og Khloé Kardashian.


For den rollen fikk han sin andre Emmy-nominasjon, 21 år etter at han fikk sin første for «Friends», skriver Hollywood Reporter. 
Flere kanaler