FREKKAS: Et gammelt bilde av Robert Downey Jr har fått mye oppmerksomhet, men det er hunden hans som stjeler showet.
FREKKAS: Et gammelt bilde av Robert Downey Jr har fått mye oppmerksomhet, men det er hunden hans som stjeler showet. Foto: AP
Robert Downey Jr har gjort stor suksess i filmroller som Sherlock Holmes og Iron Man og var også viden kjent for sitt narkotikaproblem på starten av 2000-tallet.

Men når Downey Jr sitt navn nok en gang pryder nettsteder og sosiale medier verden over er det hverken hans tidligere utskeielser eller skuespillerprestasjoner som er i fokus, det er hans hund. 

Nok en gang har et gammelt bilde av Robert Downey Jr og hans hund dukket opp på internett. Denne gangen er det den britiske radio- og TV-programlederen Jamie East som har delt bildet. Han har nemlig bitt seg fast i en detalj, skriver Metroxpress.

Saken fortsetter under bildet


– Hva i alle dager er det hunden til Robert Downey Jr holder på med, skriver East i sin Tweet som har fått nesten 40.000 likes. 

Og han er ikke den eneste som har hengt seg opp i hunden til Downey Jr. Du kan jo se på bildene og se om du forstår hva den driver med. 

Saken fortsetter under bildet

Det har selvsagt også kommet inn mer eller mindre morsomme svar på hva hunden holder på med. 

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler