PRESIDENTMØTE:  EAT-president Gunhild Stordalen møtte USAs tidligere president Barack Obama, og grunnlegger av Seeds and Chips, Marco Gulaltieri (t.v.).
PRESIDENTMØTE: EAT-president Gunhild Stordalen møtte USAs tidligere president Barack Obama, og grunnlegger av Seeds and Chips, Marco Gulaltieri (t.v.). Foto: Instagram.com/gunhild_stordalen
I tre dager har «Seeds and Chips»-konferansen vart. På den siste dagen, torsdag, delte Gunhild Stordalen et bilde av seg selv, grunnleggeren av «Seeds and Chips» og USAs tidligere president Barack Obama.

– Mine helter
Legen og den selverklærte miljøforkjemperen er daglig leder av GreeNudge som blant annet finansierer forskning på klimatiltak. I tillegg er hun president i EAT foundation som hun hun holdt et innlegg på vegne av under konferansen i Milano.

USAs 44. president Barack Obama var hovedtaler under konferansen, og i den forbindelse ble to «presidenter» forenet i ett bilde.

«To av mine helter, Seeds and Chips-grunnlegger Marco Gulaltieri og tidligere president men for alltid global leder, Barack Obama.» Det starter Stordalen bildeteksten sin med på Instagram.I Instagram-posten ble det tydelig at hun og de to heltene på bildet var enige om flere saker da hun fortsatte teksten med:

«Vi trenger flere inkluderende, samarbeidsvillige ledere som dem, som ser det store bildet, og som bryter ned siloer og bygger broer i stedet for murer.»

Lovord
I kommentarfeltet til posten på Stordalens Instagram-profil har det på kort tid kommet beundrende ord. En av de som kommenterer mener at hun selv også er en helt.

«Wow, som mange andre sier; jeg ser tre  helter»

Flere kanaler