SPENTE: Carina Dahl (f.v), Marthe Kristoffersen, Abiel Tesafi, Karoline Dyhre Breivang, John Arne Riise, Lars Erik Blokkhus, Håvard Tvedten, Nadya Khamitskaya Andersen, Jan Thomas og Silje Torp er alle klare for innspilling av en ny sesong av «71 grader nord».
SPENTE: Carina Dahl (f.v), Marthe Kristoffersen, Abiel Tesafi, Karoline Dyhre Breivang, John Arne Riise, Lars Erik Blokkhus, Håvard Tvedten, Nadya Khamitskaya Andersen, Jan Thomas og Silje Torp er alle klare for innspilling av en ny sesong av «71 grader nord». Foto: Ingerid Medhus/TV Norge
TV Norge avslørte mandag formiddag hvem som skal være med i den nye sesongen av kjendisutgaven til «71 grader nord».

Kanalen har trommet sammen en fargerik miks, og blant de mest profilerte deltakerne finner vi Jan Thomas (50), John Arne Riise (36) og Nadya Khamitskaya Andersen (34).

– Jeg har jo alltid vært opptatt med «Skal vi danse», så det er første gang jeg har mulighet til å kunne være med. Nå gleder jeg meg til å være usminket, i takt med naturen og slippe brunkrem og falske vipper. Det har jo vært faste attributter ellers om høsten, sier Khamitskaya Andersen til VG.

Saken fortsetter under bildet
nadya eilev
VINNER: Nadya Khamitskaya er kjent fra «Skal vi danse» på TV2. Tre ganger har hun vunnet konkurransen, sist sammen med Eilev Bjerkerud i 2016. Foto: NTB scanpix

Vil bekjempe angsten

Kjendisstylist Jan Thomas forteller at han har blitt spurt – og takket nei – i sju år, men at han fikk en åpenbaring da han nylig fylte 50, om ikke å la seg styre av redsler og angst. Blant annet håper han nå å bli kvitt høydeskrekken.

– Jeg ser på dette som en mulighet for meg til å starte med blanke ark og jeg skal gjøre mitt beste hver eneste dag. Det blir godt for meg å møte utfordringer hvor jeg kan utfordre angsten min, sier 50-åringen til Seoghør.no.

Innspillingen av den nye sesongen starter mandag, og serien vises på TV etter jul.

Tidligere har Harald Martin Brattbakk (46), Didrik Solli-Tangen (30), Pål Anders Ullevålseter (48), Olaf Tufte (41), Christer Basma (45), Bjørn Einar Romøren (35), Anders Jacobsen (32) og Ole Martin Årst (44) vunnet kjendisutgaven av «71 grader nord».


Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler