MASKERT: Da Anastasia skulle lure de svenske Idol-dommerne, gjorde hun alt for at ingen skulle kjenne henne igjen.
MASKERT: Da Anastasia skulle lure de svenske Idol-dommerne, gjorde hun alt for at ingen skulle kjenne henne igjen. Foto: Skjermdump/YouTube
Under innspillingen av den svenske versjonen av «Idol», fikk dommer Anders Bagge en idé om å få superstjernen Anastacia (48), som han jobber med for tiden, til å kle seg ut og komme på audition som en ugjenkjennelig utgave av seg selv. 

Sangstjernen kommer derfor inn og forteller at hun heter «Gabby» og er fra London, men at hun har lært seg den svenske storhiten «Öppna din dör» for anledningen. Hun prøver seg på den, men avslutter med sin egen megahit, «I'm Outta Love»

To av de tre andre dommerne skjønner tegningen ganske raskt, men den siste, Kishti Tomita (53), har ingen anelse om hvem «Gabby» egentlig er.

– En person kan ikke høres ut som Anastacia nesten prikk lik uten å ha et slags talent, men akkurat nå er ikke det deg. Du er altfor nervøs og det er altfor sent for deg, presterer Tomita å si til superstjernen – som deretter «bryter sammen i gråt».

Se den hysteriske videoen her:


Svært fornøyd
Etter auditionen sitter dommerne og diskuterer dagens deltakere. Da blir Anastacia sendt inn, uten forkledning, og Kishti skjønner etter noen få sekunder at hun har blitt rundlurt. 

– Er det for sent for meg? Er det for sent for meg, roper sangstjernen, før Tomita skriker i ren forfjamselse.

– Jeg skjønner ikke at hun, som er sangpedagog, ikke klarte å catche at «du er Anastacia», sier Bagge, som er meget fornøyd med spøken.


Flere kanaler