KREVDE ULVEVAKT: Hollywood-stjernen Megan Fox fryktet ulv under sitt forrige Norges-besøk.
KREVDE ULVEVAKT: Hollywood-stjernen Megan Fox fryktet ulv under sitt forrige Norges-besøk. Foto: AFP
Det var ifjor sommer at den verdenskjente skuespilleren og modellen Megan Fox (32) var i Norge for å spille inn materiale til den arkeologiske serien «Legends Of The Lost with Megan Fox».

Deler av innspillingen fant sted i Gaupesteinmarka, et naturreservat som ligger i kommunene Ski, Enebakk og Hobøl. Det skriver VG.

Fox kom til Norge med et følge på 15 personer, for å spille inn materiale som handler om hennes refleksjoner rundt opplevelser hun hadde fått i seriens første episode, som handlet om vikingmyter.

Krevde væpnede vakter
Området for innspillingen tilhører gårdseier Jan Gjestang, som forteller til Smaalenes Avis at de fikk en noe spesiell henvendelse før Hollywood-besøket.

Fox liker nemlig ikke ulv.

– Noen hadde advart henne om at det kunne være ulv i området, og da hun hørte det krevde hun beskyttelse. Så da måtte den lokale representanten i all hast finne væpnede vakter som kunne passe på at det ikke kom ulv inn på området, sier Gjestang til avisen, og fortsetter:

– Det er jo en litt uvanlig forespørsel her i Norge, så de klarte ikke finne noen. Da stilte jeg og sønnen min opp, med hver vår børse med patronene lengst nede i lommen.

Måtte signere kontrakt
Gjestang sier at grunnen til at produksjonen valgte å komme dit er på grunn av det varierte skoglandskapet med raske vekslinger mellom dype granskoger, myrer og åser.

– Det skulle være litt mystisk og skummelt, som passet til vikingtemaet for episoden de spilte inn, sier han til avisen.

Han måtte også signere en kontrakt, der han blant annet måtte love å holde innspillingen hemmelig til episoden var sendt på TV.

– Jeg tror heller ikke Fox er vant med slike begrensede forhold som vi har her, sier Gjestang til Smaalenenes Avis, og sikter blant annet til at det ikke er toalett på husmannsplassen.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler