I de ti årene fra 1994 til 2004 kunne man benke seg ned til nye episoder av serien «Friends». Og hver episode åpnet med den velkjente sangen «I'll be there for you» fremført av bandet The Rembrandts. 

Mens musikken dundret ut av TVen kunne du se Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey og Phoebe danse rundt i en fontene med paraplyer før de falt til ro i en sofa. 

LES OGSÅ: «Friends»-stjerne: Hatet å være berømt

Serien ble en umiddelbar suksess, men sangen ble også så populær at barn helt ned i barneskolealder kunne både vers og refreng. På undertegnedes barneskole ble den faktisk en av låtene på CDen syvende klasse spilte inn på slutten av hvert skoleår.  

Men i et nytt intervju, gjort av talkshowet «The One Show», forteller Jennifer Aniston at det ikke var alle som var like begeistret for sangen.

– Det var aldri noen av oss som likte introsangen spesielt godt, og vi følte at det var veldig rart å danse i en fontene, men vi gjorde det fordi vi ble bedt om det, fortalte stjernen under intervjuet. 

Saken fortsetter under bildet
Jennifer Aniston
AVSLØRER: Mange ble overrasket da Jennifer Aniston fortalte at ingen av skuespillerne i serien Friends var noe glad i åpningslåta. Foto: AP


En av programlederne i talkshowet sier umiddelbart at Anistons uttalelse sjokkerer og meldingen falt ikke i god jord hos noen av seriens mange fans, skriver danske BTFikk du The Rembrandts på hjernen? Like greit å kose seg med hele introen under. 

Flere kanaler