GIFTEKLAR: Khloé Kardashian tror hun har funnet den rette i basketballspilleren Tristan Thompson.
GIFTEKLAR: Khloé Kardashian tror hun har funnet den rette i basketballspilleren Tristan Thompson. Foto: AFP
Den populære reality-stjernen fra «Keeping Up With The Kardashians» tror at den 26 år gamle basketballspilleren Tristan Thompson er «den rette».

Det sier hun i et intervju med Evening Standard.

Nylig skilt
Khloé Kardashian(32) har i tillegg til «Keeping Up With The Kardashian» vært travelt opptatt med kleskjeden «D-A-S-H», jeans-kolleksjonen «Good American», livsstilskonseptet «Revenge Body» og flere andre skjønnhetsprosjekter.

I 2009 møtte hun NBA-spilleren Lamar Odom som på den tiden spilte for Los Angeles Lakers. Det gikk bare en måned fra de traff hverandre til de giftet seg. Forholdet med basketballspilleren begynte å slå sprekker noen år senere, men skilsmissepapirene ble ikke ferdigstilt før i oktober i fjor. 

Nå, omlag et halvt år senere, er hun igjen klar for å binde seg.

Saken fortsetter under bildet.
sdgf
SAMMENSVEISET: Khloé Kardashian ved siden av eks-mannen Lamar Odom, og (f.v.) mamma Kris Jenner, søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian, svigerbror Kanye West, og søstrene Kim Kardashian og Kylie Jenner i armene til den transkjønnede pappaen Caitlyn Jenner (tidligere Bruce). Foto: AFP


– Jeg ville svart «ja»
Kardashians-familien er en stor og sammensveiset familie. Søstrene Kim og Kourtney har begge flere barn, og også Khloé Kardashian sier nå at hun ønsker å stifte sin egen familie.

Hennes kjæreste Tristan Thompson fikk barn for første gang i desember sammen med eks-kjæresten Jordan Craig, så Khloé er sikker på hva hun har i vente dersom de også skulle bli foreldre sammen.

– Han er en familiemann, og jeg vet med sikkerhet at han ville blitt en upåklagelig far til mine barn, sier Khloé.

Likevel føler ikke reality-stjernen noe press eller «klokker som tikker», men hun er helt sikker på at det en dag vil skje.

Khloé og Tristan har ikke noen umiddelbare planer om å gifte seg, men det virker ikke usannsynlig at det hører framtiden til.

– Jeg har aldri vært forelsket på samme måte som nå, og dersom han hadde fridd ville jeg svart «ja», sier Khloé til Evening Standard.

Khloé Kardashian postet nylig dette bildet på Instagram med bildeteksten «OSS» omringet av hjerte-emojis:

?? US ??

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)
Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
Flere kanaler