RAUS: Nicki Minaj hjalp flere titalls studenter med studieavgiftene deres etter en Twitter-storm på søndag.
RAUS: Nicki Minaj hjalp flere titalls studenter med studieavgiftene deres etter en Twitter-storm på søndag. Foto: Reuters
Og flere studielystne skulle få kjenne på rausheten til Nicki Minaj.

Karakter A
En student spurte litt spøkefullt om Nicki Minaj ville betale studieavgiften hans på Twitter. Det han ikke kanskje hadde sett for seg var at rapperen skulle ta han på ordet.

Minaj nøyde seg ikke med å hjelpe bare én student. I en Tweet utlyste hun en slags konkurranse, men for å delta var det et krav som måtte oppfylles:

«Vis meg et karaktersnitt på A som kan bekreftes av skolen din.»

Saken fortsetter under.


Holdt ord
Etter hun åpnet opp for å hjelpe, røynet det på med pengesultne studenter. I løpet av kort tid hadde hun svart i overkant av 30 stykker at penger var på vei. 

TMZ har snakket med flere av disse studentene og de bekrefter at artisten har holdt ord og overført nok til å betale avgifter.


Flere sjanser
Nicki Minaj har lovt å hjelpe studenter med alt fra 3.600 kroner til 54.000 kroner. Og skal vi tro en Tweet er hun langt fra ferdig med å hjelpe.

«Ok, dere. Dette var gøy. La meg overføre i morgen, og se om jeg har noen penger til overs. Jeg tar en ny runde om en måned eller to.»Flere kanaler