SUPERSTJERNE UNDER NORSK NÅL: Lena Dunham (nummer to fra høyre) tok tatovering på Norgesbesøk.
SUPERSTJERNE UNDER NORSK NÅL: Lena Dunham (nummer to fra høyre) tok tatovering på Norgesbesøk. Foto: AP
Skaperen av den populære serien «Girls» inntok denne uken Oslo. Lena Dunham, som spiller hovedrollen i sin egen serie, tok seg fem dager fri for å være med faren Carrol Dunham (67),  som åpnet en kunsutstilling i hovedstaden

Lyskroner hengende fra puppene
Det var ikke bare utstillingen til faren Lena Dunham kom til Oslo for. Hun benyttet muligheten til å bli tatovert av Trine Grim. Lena Dunham er kåret for å være en av verdens mest innflytelsesrike mennesker og er en aktiv feminist av magasinet Time . Hun virker derfor spesielt begeistret over den nye tatoveringen sin, som er hennes første som noen gang er laget av en kvinne. 

Saken fortsetter under bildet.
Dunham takker den norske tatovøren for sin lysekrone under brystene sine.

– Dette er min første originale tatovering laget av en kvinnelig tatovør og det føltes hellig og kult at hun ikke beskyldte meg for å kopiere Rihanna sin plassering, skriver hun.

Superstjernen Rihanna har ikke vært flau for å dele bilder av sine englevinger som er plassert like under brystene hennes, akkurat som Dunhams nye blekkunst.


Saken fortsetter under bildet.

Norsk kunst på TV-skjermer over hele verden
I serien «Girls» viser Lena Dunham i rollen som den noe nevrotiske Hannah mye hud når hun alt fra pusser tenner til de mange scenene hun har sex i. 

Det er derfor ikke utenkelig at den "norske" tatoveringen få mye tid på skjermene i framtidige sesonger.

LES OGSÅ: En av disse er verdens rikeste kjendis

Trine Grim i følgerstorm
Dunham som har tre millioner følgere på bildedelingstjenesten Instagram har tagget norske Trine Grim i bildeteksten. På noen få morgentimer har den norske tatovøren fått nærmere 2000 nye følgere. Etter hvert som resten av verden våkner er det ikke utenkelig at Grim har økt sin følgerskare betraktelig mye mer. 

Beskjeden Lena Dunham har gitt sine følgere på instagram er klar:

– Hvis dere noen gang skulle befinne dere i Oslo, oppsøk metaldronninga av en tatovør og la henne ta seg av kroppen din!

P4 har ikke lykkes i å få kontakt med Trine Grim.

Flere kanaler