KREFTSYK: Olivia Newton-John har fått brystkreft for andre gang.
KREFTSYK: Olivia Newton-John har fått brystkreft for andre gang. Foto: AP
Den folkekjære skuespilleren og artisten Olivia Newton-John fanget alles danseføtter og ører da hun var å se i «Grease».

Sammen med John Travolta tok hun verden med storm i den musikktunge filmen fra 1978. Både før og etter dette har hun gitt ut og turnért med musikken sin. Nå settes dette på hold.

Ikke første gang
I 1992 fikk Newton-John kreft for første gang. Siden har hun engasjert seg for kreft- og helsesaker ved å involvere seg i veldedig arbeid, helseprodukter og pengeinnsamlinger.

Nå har den britiskfødte australieren på ny blitt rammet av kreft. I et innlegg på hennes Facebook-side skrives det at hun derfor må utsette turnékonserter i juni.

– Jeg har valgt behandling ut i fra anbefalinger fra leger og terapeuter i mitt eget team på Olivia Newton-John Wellness and Research Centre i Melbourne, sier Olivia Newton-John.

Saken fortsetter under.

Kreften har preget musikken
I 2012 gikk Olivia Newton-John sammen med tidligere dansepartner John Travolta for å lage et album for å samle inn penger til kreftsaken. 

På plata som fikk navnet «This Christmas» fikk de med seg store navn som Barbra Streisand, Tony Bennett, Cliff Richard og mange flere.

Saken fortsetter under bildet.
dsf
«GREASE»: Olivia Newton-John utsetter konserter for å gjennomføre kreftbehandling. Her sammen med John Travolta i 1978. Foto: AP

Selv om kreften har preget musikken og flere år av livet til Newton-John er det håpefulle toner i Facebook-innlegget.

«Olivia Newton-John kommer tilbake senere i år, bedre enn noensinne, for å feire showene sine.»Flere kanaler