STRÅLENDE: Adele er for tiden fortsatt på sin turné med albumet «25», men de siste dagene har hun vist seg fra en litt annen side.
STRÅLENDE: Adele er for tiden fortsatt på sin turné med albumet «25», men de siste dagene har hun vist seg fra en litt annen side. Foto: Ap
Helt siden hun sang seg inn i våre hjerter med «Chasing Pavements» i 2008 har Adele sitt vesen og hennes musikk gledet horder av mennesker over hele verden.

Hun ser alltid flott ut og er vel så kjent for sin tydelig eyeliner-strek rundt øynene som sin klokkeklare stemme. Ikke så rart at hennes siste platecover var et nærbilde av hennes nydelige ansikt med fokus på øynene.


Men nå har stjernen overrasket alle ved å legge ut bilder av seg selv uten den karakteristiske sminken, skriver Huffington Post.  

Vancouver, BC / Rogers Arena / July 20

A photo posted by @adele onRedd for stemmen
Helt siden 12. februar har Adele vært på verdensturné. Hun kom til Norge 1. mai og holdt en flott konsert i Telenor Arena. Under konserten uttrykte hun bekymring for at stemmen kanskje ikke ville holde hele turen verden rundt, men hittil har det gått bra og hun holder for tiden konserter i USA og Canada. 

Men selv om hun ikke har mistet stemmen er det nok ingen tvil om at turné-livet kan være hardt og noen ganger har selv en elegant superstjerne som Adele behov for å fjerne sminken og paljettene og bare slappe av litt. Det ser ut som hun koser seg ganske greit. 

Vancouver, BC

A photo posted by @adele onDenver, CO

A photo posted by @adele on

Flere kanaler