NY FILM: «Michael Jackson: Searching for Neverland» handler om popkongens to siste leveår.
NY FILM: «Michael Jackson: Searching for Neverland» handler om popkongens to siste leveår. Foto: AP
Filmen er basert på boken«Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days» fra 2014, skrevet av Michael Jacksons livvakter, Bill Whitfield og Javon Beard. 

«Michael Jackson: Searching for Neverland» tar for seg popkongens to siste år i det han forsøker å kombinere kjendistilværelsen med familielivet.

Operert
Filmens premieredato er satt til Memorial Day, den amerikanske merkedagen som hedrer de som mistet livet i kamp forfedrelandet sitt. 

Mannen som spiller Michael Jackson er Trinidad-skuespilleren Navi. Han har jobbet som Michael Jackson-imitator i 20 år og har selv erklært at han er den aller beste som er. Dette gjør han blant annet på hjemmesiden sin.

Til rollen forteller Navi at han har gjennomført en rekke plastiske operasjoner for å ligne mest mulig på idolet sitt. Dette innebærer blant annet neseplastikk og justeringer av kinnbeinene, skriver Refinery29.

Saken fortsetter under Instagram-bildet.

Selfie. #MichaelJacksonSearchingForNeverland #Navi #SearchingForNeverland #MichaelJackson #Lifetime

Et innlegg delt av Navi (@worlds_no1_mj_impersonator)Ville ikke være «kongen»
I videoklippet fra filmen kan vi høre det som tyder på at Michael Jackson slet med å kombinere familielivet med «Kongen av pop»-tittelen.

«Han ville ikke være «Kongen av pop». Han ville bare være Mike, en helt vanlig amerikansk far.»

Se videoklippet her.


Premieren blir å se på Lifetime mandag 29.mai.
Flere kanaler