TRØBBEL: Det siste halvåret har vært tungt for Kim Kardashian og Kanye West. Nå går ryktene om skilsmisse.
TRØBBEL: Det siste halvåret har vært tungt for Kim Kardashian og Kanye West. Nå går ryktene om skilsmisse. Foto: Reuters
Onsdag spredte ryktene om at Kim Kardashian hadde bedt om en skilsmisse fra Kanye West seg som ild i tørt gress. «Kimye» har gått gjennom mye de siste ukene. 

Det hele begynte med at Kim Kardashian ble ranet på et hotell i Paris i starten av oktober, noe som førte til at stjernen har glimret med sitt fravær i sosiale medier lengre enn noen gang før. Deretter ble Kanye West lagt inn på sykehus i slutten av november på grunn av søvnproblemer, skriver People

Den ellers så eksponerte familien har holdt en lav profil de siste månedene og det har gjort sitt til at ryktemakerne har startet opp maskineriet. Amerikanske US Weekly meldte onsdag at Kardashian, ifølge en venn, ville skille seg fra Kanye West.


Men allerede i dag er stormen stilnet. Den offisielle Twitter-kontoen til «Keeping Up With the Kardashians» sier at ryktene er falske, og ifølge det amerikanske nettstedet E!News skal det ikke være trøbbel i ekteskapet som ble inngått for to og et halvt år siden. 

Saken fortsetter under tweeten


En kilde som er tett på Kardashians advokater forteller at opplysningen om at Kim ønsker en skilsmisse er feil.

«Jeg vet helt sikkert at det ikke er sant», forteller personen til nettstedet.  

Samtidig legges det ikke skjul på at den siste tiden har vært tøff for familien og en kilde nær familien uttaler til nettstedet at de siste månedene har vært tøffe, men at paret holder sammen.

«Hun vil få Kanye tilbake på beina. Hun forlater ham ikke. Hun elsker ham», fortalte personen til E!News.