GULLRUTEN: Blogger Sophie elise Isachsen vil ikke betale mer en 5000 for den ødelagte kjolen.
GULLRUTEN: Blogger Sophie elise Isachsen vil ikke betale mer en 5000 for den ødelagte kjolen. Foto: NTB scanpix
I forbindelse med gullruten i Bergen i fjor lånte blogger Sophie Elise Isachsen en kjole fra designer James Lazar Braathen. Designeren sier til MinMote at kjolen var revnet da han fikk den tilbake, og at Isachsen ikke hadde beklaget eller tenkt å gjøre opp for seg. Prisen på kjolen skal være på 90.000 kroner, i følge Braathen.

– Den så ut som et vrak, sier designeren til Minmote. 

Dersom kjolen skulle bli ødelagt under utlånet skal Braathen ha gjort Sofie Elise oppmerksom på at han ville kreve mellom 30.000 og 90.000 kroner, avhengig av skaden. 

Forliksrådet skal komme med dom
Braathen forteller at han ikke hadde gått til forliksrådet dersom Isachsen hadde forklart skaden og bedt om å finne en løsning. 

Artikkelen fortsetter under bildet.
sohpe elise
KJOLEN: Dette er kjolen på gullruten i Bergen i fjor. Foto: NTB scanpix

– Hun vil betale 5000 kroner, og mener at omtalen fra gullruten er verdt 50.000 kroner.

Han fortsette med å si at han mener omtalen ikke er verdt noe for han siden kjolen er ødelagt, og han ikke får solgt den.

De to partene kom ikke til enighet under møtet på onsdag, og må med det vente på en avgjørelse fra forliksrådet. 

«Det er egentlig bare kjipt. Jeg har vært i uenighet med noen i bransjen i ett år nå, der motparten gjør seg vanskelig og nå ender vi opp i forliksrådet. Om jeg taper, må jeg betale masse penger. Om han taper, kan vi skilles som "venner" etter som jeg ikke har stilt noen krav. Kryss fingrene for meg, jeg har hatt dette hengende over meg så lenge», skrev Isachsen på bloggen onsdag. Flere kanaler