VAKKER: Chrissy Teigen jobber som modell og programleder og er gift med musiker John Legend.
VAKKER: Chrissy Teigen jobber som modell og programleder og er gift med musiker John Legend. Foto: Reuters
Det går opp og ned i Hollywood, den ene dagen blir du elsket den neste hatet. Det har modell og programleder Chrissy Teigen (31) fått oppleve den siste tiden. 

Under «American Music Awards» stilte hun opp i en kjole med en så dristig splitt at underlivet hennes kom til syne, skrev Metroxpress i november. Dette fikk hun krass kritikk for og det endte med at hun måtte beklage for antrekket. 

Bildet av Chrissy i den omstridte kjolen kan du se nederst i saken.

Denne gangen er det også et bilde med mye hud som har gitt Teigen oppmerksomhet, men kun av det positive slaget. Modellen, som mange ganger tidligere har tatt til ordet for at dagens kroppsideal er ute å kjøre, har tatt et bilde av sine egne strekkmerker og lagt det ut på TwitterGodt forbilde
Med kommentaren «og hva så», viser Chrissy Teigen hva som er virkeligheten for mange kvinner. Bildet er delt med hennes over fire millioner følgere og har i skrivende stund blitt retweetet over 20.000 ganger.

«Chrissy Teigen, dette er grunnen til at du er min favoritt», skriver en bruker på Twitter mens andre takker Teigen for hennes åpenhet. 


Chrissy Teigen
KJEFT: Etter å ha stilt opp med denne kjolen på den røde løperen måtte Chrissy Teigen beklage. Foto: Reuters


Flere kanaler