BEKREFTET FORHOLDET?: Selena Gomez og The Weeknd viste sin kjærlighet på den røde løperen under Met-gallaen i New York.
BEKREFTET FORHOLDET?: Selena Gomez og The Weeknd viste sin kjærlighet på den røde løperen under Met-gallaen i New York. Foto: AP
I flere måneder har ryktene svirret omkring artistene. Under Met-gallaen i New York gikk de hånd i hånd og kysset hverandre.

Kriblende bilder
Selena Gomez (24) og The Weeknd (27) gjør suksess på hver sin kant om dagen. Hun med høy plassering på Billboards Hot 100-liste sammen med Fana-gutten Kygo. Han med turnering av albumet «Starboy» som på 24 timer gikk til topps i 80 land.

Paret har ved flere anledninger blitt observert sammen, og de har også selv tatt bilder når de har vært sammen og postet på Instagram. 

Saken fortsetter under Instagram-bildet.

Forholdet har til nå vært basert på rykter og antakelser, men kan tenkes å være bekreftet etter håndholdingen og kyssingen på den røde løperen.

Saken fortsetter under bildet.
asfga
KJÆRLIG: Selena Gomez og The Weeknd kysset og klemte på hverandre under Met-gallaen natt til tirsdag. Foto: Reuters

LES OGSÅ: Selena Gomez og Kygo teamer opp på ny låt

Matchet
Natt til tirsdag fant de tid til å sammen dra på den årlige Met-gallaen hvor artistene kler seg i de flotteste, og til tider kunstneriske, kjoler og kreasjoner. 

Selena Gomez var ikledd en fotsid kjole med lårkort splitt, fylt av enkle detaljer på det ellers hvite stoffet. Stjernegutten Abel Tesfaye, eller The Weeknd som han kaller seg, matchet hennes hvite kjole med en hvit blomsterbrosje på kragen.
dsfg
MATCHET: The Weeknd matchet Selena Gomez sitt antrekk med en blomsterbrosje på kragen. Foto: AFP

Selena Gomez har i flere år hatt et av og på-forhold med Justin Bieber, mens The Weeknd har tidligere holdt følge med modellen Bella Hadid.

Flere kanaler