SKADET: Tom Cruice nekter å ta imot legehjelp etter stygt fall.
SKADET: Tom Cruice nekter å ta imot legehjelp etter stygt fall. Foto: AFP
Det er to uker siden Tom Cruise (55) brakk ankelen da han skulle utføre et stunt til den nye filmen «Mission Impossible 6» i London. Cruise er kjent for å ikke bruke stuntmann, men denne gangen gikk det ikke så bra.
 
Stuntet gikk ut på å hoppe fra et tak til et annet, men han klarte imidlertid ikke å hoppe langt nok og traff kanten på bygget i stor fart. 

I videoen kan vi se at han drar seg opp på bygget, men halter videre før hopper tilbake og blir tatt hånd om av film-crewet.

Saken fortsetter under videoen.


Religionen stopper han fra behandling
Nå skriver Radar Online at stjernen nekter å ta imot behandling på grunn av hans religiøse tro. 
– I følge kirkens tro kommer sykdom og ulykker som dette fordi det er en potensiell kilde for trøbbel i personens liv, sier en kilde til nettstedet.

- En PTS (Potential Trouble Source, journ. anm.) kommer fordi et av kirkens medlemmer kan kobles til en person som enten har forlatt kirken eller ikke tror.

Kilden viser til at Tom fremdeles har kontakt med eks-konene Nicole Kidman (50) og Katie Holmes (38), som begge forlot kirken, men hans største problem skal være datteren Suri (10).

Ryktene skal ha det til at Tom ikke har sett datteren på tre år, og at han nektet å sende henne en bursdagsgave da hun fylte ti år.


Nå blir også det planlagte Norgesbesøket, med innspilling på preikestolen utsatt i tre måneder. 

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler