FLAUT: Skuespiller Ed O'Neill forteller om den flaue selfie-bommen i mandagens episode av talkshowet Ellen. Her sammen med Katey Sagal og Sofia Vergara.
FLAUT: Skuespiller Ed O'Neill forteller om den flaue selfie-bommen i mandagens episode av talkshowet Ellen. Her sammen med Katey Sagal og Sofia Vergara. Foto: Reuters
Ed O'Neill, kjent fra TV-serien «Modern Family», forteller om den flaue episoden i talkshowet Ellen. 

Hendelsen fant sted på flyplassen i Los Angeles i mars i fjor, og under mandagens sending forteller O'Neill at han trodde det var en «tilfeldig fan» . 

Modern Family-kjendisen skulle reise alene til Hawaii og ventet på at flyet skulle bli klart i det den «ukjente kvinnen» kom bort for å ta bilde: 

- Hun kom bort og sa: Åh, O'Neill, jeg elsker Modern Family. Du er min favoritt i serien, sier han og blir møtt med latter fra publikum. 

Den kvinnelig fanen satt seg ned på stolen og tok bilde. O'Neill forteller i intervjuet at hun kunne ikke vært stort søtere. Det var først neste dag 70-åringen fant ut at han hadde tatt bilde med kanskje den mest populære artisten fra slutten på 90-tallet og starten av 2000-tallet, nemlig Britney Spears. 

- Jeg ante ikke at det var henne. Jeg mener, se på ansiktsuttrykket mitt. Ligner jeg på en som sitter sammen med Britney Spears?, forteller Modern Family-stjernen. 

Den 17 år gamle datteren til Ed O'Neill gjorde ham omsider oppmerksom på flausen og 70-åringen ringte derfor manageren til Britney Spears og beklaget det hele. 

Se hele intervjuet her:


Flere kanaler