NORSK-SVENSK DUO ÅPNER HOTELLET: Tungevaag & Raaban står bak låta «Wake Up alone» som høres i åpningsvignetten til serien.
NORSK-SVENSK DUO ÅPNER HOTELLET: Tungevaag & Raaban står bak låta «Wake Up alone» som høres i åpningsvignetten til serien. Foto: TV3
EDM- duoen blir å høres i åpningsvignetten til sesong 9 av Paradise Hotel (Norge).

1,7 millioner lyttinger
Tungevaag & Raaban står bak låter som «Russian Roulette» og russeåta «Samsara» som nærmer seg svimlende 1 milliard avspillinger på Spotify. De står også bak låta «Beast» som Isac Elliot synger på.

Både Tungevaag & Raaban og Isac Elliot spiller på P4s Vinterlyd.

Saken fortsetter under bildet av Tungevaag & Raaban på Vinterlyds backstage i Oslo.

Vinterlyd i Oslo ?? #krafttakmotkreft @p4radio @kreftforeningen

Et innlegg delt av TUNGEVAAG (@tungevaag)
Den norsk-svenske duoen har fått med seg Clara Mae på Paradise Hotel-låta «Wake Up Alone». Den ble gitt ut allerede 10. februar og nærmer seg 1,7 millioner streams på Spotify. 

Hør låta her (saken fortsetter under):
 


Mexico City elsker Tungevaag & Raaban
Paradise Hotel er kjent for å vise sex, fyll, krangling og intriger. Deltagerne flytter inn på et hotell i Mexico hvor det hele filmes. I fjor var det Sandra Lyng som stod for introduksjonlåta til serien. 

Felles for Sandra Lyng og Tungevaag og Raaban er ikke bare at de har levert låt til Paradise Hotel, men også at deres fjerde største lytterskare på Spotify befinner seg i Mexico City.

Paradise Hotel (Norge) har premiere på sin nye sesong mandag 13. mars.

Flere saker

- Dom viser at barnevernet er i krise - Flere dommer i Menneskerettighetsdomstolen viser at det norske barnevernet er i krise. Tirsdag 19.11 2019
Mer depresjon blant sauebønder i ulveområder Sauebønder som bor i ulveområder har større har oftere angst og depresjon enn andre sauebønder. Onsdag 20.11 2019
Flere kanaler