NY SERIE: Casper Christensen, kjent fra «Klovn», skal for første gang lage TV i Norge.
NY SERIE: Casper Christensen, kjent fra «Klovn», skal for første gang lage TV i Norge. Foto: Nordic Entertainment Group
Danske Casper Christensen (50) har for alvor blitt kjent for det norske TV-publikummet gjennom suksesserien «Klovn».

Nå ønsker dansken for første gang å lage TV-underholdning i Norge. Høsten 2019 kommer den fiktive dokumentarserien «Unnskyld Norge», som skal sendes på Viaplay og TV3.

– Dette er langt villere, mer dokumentarisk, og har til forskjell fra «Klovn», som har avsluttende episoder, en overhengende historie og narrativ, sier Casper Christensen.

I serien forsøker Christensen å bli kjent i Norge, etter at danskene har frosset ham ut pga en rekke fiktive skandaler og #metoo-episoder. 

– Har aldri sett maken
Ifølge en pressemelding minner serien om «Klovn» og «The Office» i stilen, og en rekke norske kjendiser kommer til å bidra - deriblant en verdensmester og flere profilerte næringslivstopper.

– Det er veldig gøy å lage TV i Norge! Jeg opplever en imøtekommenhet og velvilje fra gjesteskuespillere jeg aldri har sett maken til. Det er jeg veldig takknemlig for, sier Christensen.

Opptakene ble gjort ferdig i november, og TV3- og Viaplay-eier NENT Group gleder seg stort til å se resultatet.

– Casper og «Klovn» har en stor fanskare i Norge, etter årevis med kleine og morsomme øyeblikk både på TV-skjermen og kinolerretet. Vi vet hvor kreativ, gal og morsom Casper kan være, og når han kom til oss med et prosjekt som han virkelig brenner for, og som i tillegg lar oss inkludere norske kjendiser, da måtte vi slå til, forteller administrerende direktør i NENT Group, Vegard Klubbenes Drogseth.

LES OGSÅ: Her er «Friends»-nyheten Netflix-brukerne har ventet på

Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler