GLAD: Komiker Kristian Valen sier han ser lysere på framtiden etter at han ble sammen med Karen Ånensen.
GLAD: Komiker Kristian Valen sier han ser lysere på framtiden etter at han ble sammen med Karen Ånensen. Foto: NTB scanpix
Kristian Valen (44) bekrefter nå at han er blitt kjæreste med Karen Ånensen fra Kopervik i Rogaland.

Den suksessfulle komikeren møtte Ånensen for første gang for ti år siden, men det var først under et sykehusopphold i fjor at de to utviklet varme følelser for hverandre.

– Da jeg lå måned etter måned på sykehuset fant vi hverandre igjen samtidig på Facebook. Ettersom hun jobbet nattevakt og jeg lå våken på natta, endte det opp med fire-fem timers telefonsamtaler om alt og ingenting, sier Valen til VG.

Saken fortsetter under innlegget
View this post on Instagram

Wedding and fire from Colombia.... plata y plumo ??????

A post shared by Kristian Valen (@hanvalen_kristian) on


– Får meg til å le
Artisten har vært gjennom et par svært tøffe år, med blant annet rettssak, samlivsbrudd og flere sykehusopphold grunnet hhv ribbeinsbrudd og mageinfeksjon. Nå forteller Valen at han ser lysere på framtiden.

– Etter å ha følt på bunnen begynte jeg plutselig å savne stemmen og latteren hennes. Det var det som holdt meg oppe, ved siden av publikums smil på scenen i helgene. Hun får meg til å le, og øynene hennes er til å dø for. Vi er liksom alt – kjærester, kompiser og gammelt ektepar. Det føles godt å være i livet nå, sier Valen til VG.

Paret er for tiden på Maldivene, og begge har lagt ut flere bilder fra turen på sine Instagram-kontoer.Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler