PÅ SCENEN: Kristian Valen har hatt stor suksess med showene «Åsted Valen» rundt om i landet. Her fra Melodi Grand Prix 2017.
PÅ SCENEN: Kristian Valen har hatt stor suksess med showene «Åsted Valen» rundt om i landet. Her fra Melodi Grand Prix 2017. Foto: NTB scanpix
Kristian Valen (44) er fortsatt innlagt på sykehus med tarminfeksjon, og ser seg nødt til å avlyse flere forestillinger framover.

– Det er med tungt hjerte vi må meddele at helgens forestillinger i Hønefoss og Drammen må avlyses pga. sykdom, skriver apparatet rundt Valen i et presseskriv.

Bookingansvarlig Geir Hamnes sier til Drammens Tidende at de i det lengste håpet at «Åsted Valen»-showene skulle gå som normalt - men:

– Vi har nettopp blitt informert om at Valen ikke blir utskrevet fra sykehus før tidligst i midten av neste uke.

Alle de avlyste forestillingene blir satt opp på en senere dato. Publikum som har billett kan da velge om de vil komme på det nye showet eller få pengene tilbake.


– Dausjuk
Komikeren ble akutt syk etter en dobbel forestilling på Lillestrøm forrige fredag, og havnet til slutt på sykehus.

– Jeg har vært dausjuk. Legen sa at det var «close». Jeg vet ikke hva det betyr, men jeg har fått tarminfeksjon. Kroppen tok ikke opp næring, og jeg har ligget i to døgn og spydd, fortalte Valen til VG lørdag ettermiddag.

Han måtte derfor avlyse to forestillinger i Kongsvinger forrige helg.

– Jeg har kun avlyst én gang tidligere av 4200 show. Men jeg har fått beskjed av legen om at jeg ikke får gå på jobb, og at jeg skal ligge i tre dager uten å gjøre noen ting, fortalte komikeren til avisen.

LES OGSÅ: Skrev «Home for Christmas» i juli

Flere kanaler