Foto: Andreas Stjernvang/P4

Linni Meister har for tiden arbeidsuke i Michael Direkte på P4, og i den forbindelse ble hun og programleder Michael Andreassen satt til å måle sin egen intelligens.

 

Dette ble gjort på sedvanlig vis, med en såkalt iq-test fra Mensa. Denne testen er kort fortalt utarbeidet av psykologer og andre fagpersoner, og ser på personer evne til å sette blant annet figurer, tall og bokstaver i forhold til hverandre.

 

Man kommer så ut med et tall, der 100 er ment å ligge på et gjennomsnitt av befolkningen.

 

Og Mensas test viste tydelig at både Linni Meister og Michael Andreassen ligger over snittet når det kommer til intelligens. Begge fikk en score på 108, noe som betyr at de er smartere enn 68 prosent av landets befolkning.

 

- Har vi 108? Oh my God! Men tenk om dette er noe de bare sier til alle sammen, kommenterer Linni da hun får vite testresultatet.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler