Foto: TV3

Glamourmodell Linni Meister (23) har fått med seg to blonde, barmfagre venninner, glamourmodell Aleksandra Engelhart (21) og sykepleier Linda Elden (33), og gir ut julelåt til inntekt for en god sak - i all godsinnet juleånd.

 

« Glam Aid»

- Låten innebærer like mye sorg og glede. Man blir jo veldig følelsesladde rundt juletider, og det er da man skal være samlet med familien sin. Mens de som har opplevd mye tøft har det ekstra vondt i jula, sier Linni Meister til P4s Kveldsshowet.

 

Og det er ikke hvilken som helst julelåt som blir offer for jentenes veldedighetsstunt: Bob Geldofs og Midge Ures klassiker fra 1984 « Do they Know it' s Christmas».

 

I 1984 valgte Geldof og co. å kalle stjernelaget sitt « Band Aid». Glamourjentenes remix à la 2008 blir tilsvarende døpt « Glam Aid», der det er DJ John Astericks som står bak selve mixinga.

 

Midtsidepike i FHM

- Pengene går til veldedighet, sånn som Røde Kors. Det blir ikke riktig å tjene penger på en slik låt, i hvert fall ikke som handler om folk i Afrika som sliter. Dessuten har jo mannen som har lagd denne sangen heller ikke tjent penger på den, så da blir det helt feil at vi gjør det. Det er det fantastiske budskapet i sangen som vi falt for, forteller Meister til P4.

 

Mens flere av landets mest kjente glamourmodeller, som Aylar Lie og Lene Alexandra Øyen, har forsøkt å distansere seg fra sitt tidligere puppeimage, er Aleksandra Engelhart (21) i starten av sin glamourmodell-karriere.

 

Denne måneden figurerer 21-åringen som månedens babe i mannebladet FHM.

 

Ta en sniktitt på videoen til høyre. Du kan også høre mer av « Glam Aid» sin julelåt og intervjuet med Linni til høyre for artikkelen.

 

Linni meister og alex Engelhart
Foto: Privat

Glamourmodell Linni Meister (23) sammen med Aleksandra Engelhart (21), som denne måneden pryder mannebladet FHM. Foto: Privat.

 

 

 

Flere kanaler