Lørdag kveld avslutter Mads Hansen sin korte, men veldig intense, musikk-karriere. Etter over 17 millioner streaminger av superhiten «Sommerkroppen» rundes «The One Song Only Tour» av med en storstilt avskjedskonsert på Rockefeller i Oslo.

I den anledning har Hansen gitt ut en samleplate, forteller han til P4. Som da kun inneholder en låt.

– Den inneholder det beste fra platen, blant annet megahiten «Sommerkroppen». Så der er det bare å sette på shuffle, og kose seg i helga.

Saken fortsetter under innlegget.
View this post on Instagram

Sånn. Da bør helgen være reddet.

A post shared by Mads Hansen (@mads_hansen11) on


– Ikke stolt
Det var i slutten av mai i år at Hansen ga ut låten som tok kongeriket med storm. I månedene som fulgte var det litt av et sirkus som utspilte seg, ifølge ham selv. Han omtaler det hele som «sprøtt».

– Det å være med på «Allsang på Grensen», og å opptre for 80.000 på Rådhusplassen har vært helt sprøtt. Det har vært en hektisk, men innholdsrik sommer.

Også det at han endte opp med å ta en tatovering, føyer seg inn i rekken av noe av det sprøeste som har skjedd den siste tiden, sier han.

– Det er noe jeg ikke er stolt over, men er man løsmunnet i enkelte øyeblikk så må man stå for det. Jeg lovte at hvis jeg kom som nummer 1 på Spotify, så skulle jeg tatovere topp 3-lista på rumpeballen. Det satt langt inne, sier han og fortsetter:

– Men heldigvis er ikke det en tatovering alle kommer til å se hele tiden. Bortsett fra når jeg står i sofaen på «Senkveld» og viser den fram for en halv million mennesker.

Saken fortsetter under bildet.
Mads
VISTE RUMPA: Hansen sier han ikke er veldig stolt over tatoveringen, men viste den likevel til en halv million mennesker på fredagens Senkveld. Foto: TV 2

Beklager til det norske folk
Fredag ga mye omtalte Frank Løke ut en låt, kort tid etter at han ble kastet ut av «Skal Vi Danse». Hansen sier han ikke kjenner på konkurransen nå når andre tar over den musikalske stafettpinnen.

– Nei, jeg gjør ikke det. «Sommerkroppen» var en sommerhit. Jeg er ferdig nå, så da kan Løke eller noen andre lage sanger om høsten hvis de vil det.

Og han sier han vil beklage for det han nå har stelt i stand.

– Jeg må få lov å beklage til det norske folk, jeg skjønte ikke hva jeg satte i gang. At enhver person i offentligheten nå plutselig skal gi ut sang.. Det er bare å beklage, for det var ikke intensjonen min.


Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler