SLUTT: Mads Hansen gir seg, men de fleste store artister med respekt for seg selv pleier jo å ha minst ett comeback?
SLUTT: Mads Hansen gir seg, men de fleste store artister med respekt for seg selv pleier jo å ha minst ett comeback? Foto: Pressebilde
Mannen bak de siste månedenes store landeplage, Mads Hansen (34), gir seg som artist.

– De første tre månedene var en eneste lang opptur, men de siste fire-fem dagene har jeg slitt med manglende motivasjon og kreativ tørke, forteller Hansen i en pressemelding.

Nyheten om at 34-åringen, som i likhet med Britney Spears utelukkende bruker playback på konsertene, nå legger autotunen på hylla, har ifølge Hansen selv slått ned som en bombe i musikkmiljøet.

Han mener imidlertid at artister som Cezinando, Lars Vaular og Daniel Kvammen nå bør passe på, ettersom topplasseringene på Spotify snart blir ledige.

– Dette er artister som altfor lenge har levd i skyggen av artister som meg selv, men som nå endelig vil få muligheten til å vise det norske folk at også de kan produsere kvalitetsmusikk, sier den beskjedne 34-åringen - som også har publisert det triste budskapet på sin Instagram-konto.

Saken fortsetter under innlegget

- PRESSEMELDING: Mads Hansen bekrefter i dag at han gir seg som artist. - - De første tre månedene var en eneste lang opptur, men de siste fire-fem dagene har jeg slitt med manglende motivasjon og kreativ tørke, forteller Hansen. - Jeg vil derfor ikke gå i studio for å produsere nytt materiale, men heller gi meg mens jeg fortsatt er på topp. - Hansen håper nå at hans egen retrett forhåpentligvis kan åpne dørene for andre lovende artister som for eksempel Cezinando, Lars Vaular og Daniel Kvammen, da topplasseringene på Spotify nå er "up for grabs". - Dette er artister som altfor lenge har levd i skyggen av artister som meg selv, men som nå endelig vil få muligheten til å vise det norske folk at også de kan produsere kvalitetsmusikk. - Den suksessrike artisten har i sommer turnert landet rundt med sin "The One Song Only Tour", og avslører nå at han har booket Rockefeller lørdag 29. september for det som vil bli hans avskjedskonsert. - Dette vil bli en helaften fullstappet med både musikalsk og annet spennende innhold, og vil helt sikkert bli en minneverdig seanse for alle involverte, lover Hansen. Billettene legges ut for salg førstkommende torsdag klokken 09.00. - Hansens faste medlåtskriver og artistkollega, Petter Katastrofe, innrømmer at han mottok nyheten med sjokk og vantro: - Dette så jeg ikke komme. Mads har gjennom hele sin artistkarriere gått opp løypa for alle oss andre, og jeg tror jeg snakker på vegne av en samlet bransje når jeg lovpriser ham for hvordan han har redefinert måten man lager musikk på. Nå skylder vi ham en verdig avskjed på Rockefeller 29. september! - Sjokkexiten har allerede rukket å skape bølger i oddsmarkedet, og hos flere bookmakere seiler Hansen nå opp som den store favoritten til å motta såvel fagpris som hederspris på Spellemannprisen i februar neste år. - Mads Hansen står blant annet bak låten Sommerkroppen, som i sin tid satte norsk rekord ved å streame raskest til gullplate. - På vegne av Mads Hansen, Mads hansen

A post shared by Mads Hansen (@mads_hansen11) on


Avsløring
Hansen har i sommer kjørt Norge på langs og på tvers med monsterturnéen «The One Song Only Tour», og nå avslører han at han vil gi fansen én siste sjanse til å se ham mime til sin store hit.

Datoen er lørdag 29. september, og stedet er Rockefeller. Ifølge pressemeldingen blir billettene lagt ut for salg førstkommende torsdag klokken 09.00.

– Dette vil bli en helaften fullstappet med både musikalsk og annet spennende innhold, og vil helt sikkert bli en minneverdig seanse for alle involverte, lover Hansen.

Ifølge artisten selv, har sjokkexiten allerede skapt bølger i oddsmarkedet. Mads Hansen seiler nå, fortsatt ifølge ham selv, opp som den store favoritten til å motta såvel fagpris som hederspris på Spellemannprisen i februar neste år.

Dette er for øvrig andre gang i år at Mads Hansen legger opp - uansett sjanger.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler