SNAPCHAT: - Jeg trenger deg i samlingen min, skrev mannen.
SNAPCHAT: - Jeg trenger deg i samlingen min, skrev mannen. Foto: henot.blogg.no
For blogger Henriette Otervik (22) er det slett ikke uvanlig å bli tilbudt penger for å sende dristige bilder av seg selv. 
Men denne gangen valgte 22-åringen, som er kjent fra «Paradise Hotel» på TV3, å gjøre noe annerledes.

– Jeg har egentlig ikke telling på hvor mange henvendelser jeg får daglig, men jeg tipper rundt 20. Det er helt sykt. Det høyeste jeg har blitt tilbudt er 3000 kroner for et rumpebilde, forteller Henriette Otervik til P4.

Da hun nylig ble kontaktet på Snapchat om å sende et bilde av seg selv mot betaling, startet hun som vanlig med å avvise tilbudet, men så bestemte hun seg for å endre taktikk –  for å skape litt moro for seg selv og leserne. 


Slik forløp samtalen:

Snapchat
Foto: henot.blogg.no

snapchat
Foto: henot.blogg.no


paypal
Foto: henot.blogg.no

Snapchat
Foto: henot.blogg.no

Som du ser av samtalen, overførte faktisk mannen de 1500 kronene, men bildet han fikk var nok ikke helt som han hadde tenkt seg.

«Selvfølgelig skal han få bilde av meg i BH, det var jo det han betalte for. Her er bildet jeg sendte til han. Fint? Han blokkerte meg på snap, så jeg får ikke sagt noe mer», skriver Otervik i blogginnlegget.


Saken fortsetter under bildet
bilde i BH
UVENTET: Mannen ønsket seg bilde av Henriette i BH – og fikk det. Foto: henot.blogg.no

Ikke til salgs
Henriette Otervik sier til P4 at dersom mannen ønsker å få pengene tilbake, er det bare å ta dem, ettersom de står på paypalkontoen hennes.

«Btw, jeg selger ikke kroppen min eller bilder av meg selv til noen», avslutter hun innlegget med.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler