NY JOBB: Hliby starter nå i sin tredje jobb på under et år.
NY JOBB: Hliby starter nå i sin tredje jobb på under et år. Foto: NTB scanpix
De siste årene har vært travle for Kronprinsesse Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby. I løpet av det siste året har han gått gjennom to jobber, og er nå klar for sin tredje.

Høiby har blitt ansatt som selger av den 24 år gamle grunderen Fanny Ødegård for utelivsappen Moodie. Ødegård forteller til DN at hun ikke skal bruke Høiby som en reklameplakat, selv om han har en stor fanskare på sosiale medier.

– Han har god kompetanse fra bransjen. Han har jobbet i Los Angeles og det er ingen hemmelighet at vi vil ekspandere til USA. Han har et ekstremt nettverk i USA i tillegg til nettverk i Norge. Han er supermotivert og jeg tror både arbeidsplassen og arbeidsoppgavene passer ham veldig godt, sier Ødegård.

Oversikt over utelivet
Appen Moodie skal i korte trekk gi deg en oversikt over hva som skjer ute på byen og hvor lang kø det er. Du skal også etter hvert kunne bestille Taxi, mat og samkjøringtjenester og kommunisere med venner.

Appen ble etablert i 2016, men ble først lansert 30. mai 2018. For tre måneder siden ble appen nesten stengt av utviklingspartnere fra Hviterussland, på grunn av problemer med å hente kapital fra en investor.

Flere jobber på CVn
I 2017 ble det kjent at Høiby hadde fått en praksisplass hos den tyske stjernedesigneren Philiip Plein som holder til i Milano. I 2018 fikk han videre jobb i det britiske magasinet Tempus, men som senere ble avviklet. Han flyttet tilbake til Norge og startet i salg- og markedsavdelingen i Selvaag Bolig.

Flere kanaler