FANT TONEN: Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde bekrefter at de er i et forhold.
FANT TONEN: Kine Olsen Vedelden og Tom Hilde bekrefter at de er i et forhold. Foto: Toke Riskjær, Rubicon TV/NRK
NRKs seermagnet «Mesternes mester» har fått en knallstart etter nyttår, med mer enn én million seere på begge de to episodene som er sendt.

Nå kan Se og Hør avsløre at serien har resultert i mer enn god profilering i beste sendetid for to av deltakerne.

Tidligere cheerleader Kine Olsen Vedelden (24) og tidligere skihopper Tom Hilde bekrefter nemlig at det oppsto søt musikk da de to møttes - og at de nå er i et forhold.

«Vi ble kjærester i etterkant, men møttes første gang under innspillingen. Tom og jeg har det kjempefint :-) », skriver 24-åringen i en sms til P4.

Vedelden, som er datter til Egil «Drillo» Olsen (76), har allerede skrevet seg inn i historiebøkene som den yngste deltakeren i «Mesternes mester» noensinne.


– Skikkelig fin gjeng
Innspillingen av den tiende sesongen startet på Mallorca i juni i fjor, og denne gangen er det funnet plass til tre utøvere fra idretter som ikke har vært med i programmet tidligere.

Dette gjelder Karina Hollekim (fristil/basehopp), Pål Anders Ullevålseter (motorcross og enduro) og Kine Olsen Vedelden (cheerleading).

– Det er en skikkelig fin gjeng vi får nedover i år. Det som er ekstra spennende, er at vi får presentert flere idretter som vi ikke har sett i «Mesternes mester» før, sier programleder Dag Erik Pedersen i en pressemelding

Han har vært med som programleder helt fra starten i 2009.

– Hadde noen sagt til meg den gangen at dette skal du holde på med i ti år, og at det skulle bli et av Norges mest populære programmer, hadde jeg vel bare ristet på hodet, sier Pedersen.

mesternes
Disse ti kjendisene kjemper om seieren i årets sesong av «Mesternes mester». Bak fra venstre: Glenn Solberg, Ann Kristin Flatland, Hanne Haugland, Ole Martin Årst, Kine Olsen Vedelden, Karina Hollekim, Tom Hilde. Foran fra venstre: Lars Berger, Karoline Dyhre Breivang og Pål Ullevålseter. Foto: Toke Riskjær, Rubicon TV/NRK


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler