PÅ TUR: Michael Bublé skal ut på verdensturné, og i oktober 2019 stopper han i Norge.
PÅ TUR: Michael Bublé skal ut på verdensturné, og i oktober 2019 stopper han i Norge. Foto: Reuters
Den canadiske artisten Michael Bublé (43) skal holde konsert i Telenor Arena 24. oktober 2019. Det opplyser arrangør Atomic Soul i en pressemelding.

– Han blander storbandjazz, pop og jazz på en måte som har gitt nytt liv til klassiske godlåter. Det er enormt imponerende at han har klart treffe både den yngre generasjonen såfremt som den eldre med musikken sin. Vi er utrolig stolte av å få ham tilbake til Oslo, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Siden debutplaten har crooneren gjennomført fem utsolgte verdensturnéer, vunnet fire Grammys og solgt over 60 millioner album gjennom sin suksessfulle karriere.

Sønnen fikk kreft
Etter at sønnen Noah (5) ble rammet av kreft for et par år siden, har artisten imidlertid flere ganger hintet om at han vil gi seg.

Senest i et intervju i sommer, da han uttalte følgende til Daily Mail.

– Jeg har ikke mage til dette lenger, denne kjendisnarsissismen. Dette er det siste intervjuet. Jeg pensjonerer meg, sier 43-åringen.

16. november slippes uansett artistens åttende studioalbum, kalt «Love», og deretter legger han ut på verdensturné. 

Om det blir den siste, gjenstår å se.

Billettsalget starter 19. november klokken 09:00.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler