Den norske katastrofefilmen «Skjelvet» har knust rekorder og fått svært gode kritikker etter at den hadde premiere i slutten av august.

Men for enkelte publikummere ble det kanskje litt for mye av det gode da selve kinosalen bestemte seg for å bidra med egne «4D-effekter» under en visning i Porsgrunn lørdag kveld.

– Litt spesielt
Midt under «Skjelvet» falt deler av takplatene ned i salen, skriver Varden, som først omtalte saken.

– Det var litt spesielt, fordi det skjedde akkurat da to av skuespillerne i filmen hadde en samtale om at noen hadde fått noe i hodet. I det samme falt platene ned. Det ble vel noen ekstra hyl, sier kinogjenger Espen Grimsgaard til NRK.

Heldigvis ble ingen skadet i hendelsen - som kinosjefen gjerne skulle vært foruten.

– Noen vittige tunger mente vi hadde fått såkalt 4D-sal, men det var ikke det, sier kinosjef ved Filmsenteret Charlie i Porsgrunn, Tom Andersen, til statskanalen.


skjelvet
STJERNER: Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner spiller hovedrollene i «Skjelvet». Her på rød løper foran premieren på Colosseum kino i Oslo. Foto: NTB scanpix

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler