Aqua gjør comeback

Jenter og gutter over det ganske land kan nok en gang farge håret rødt.

TILBAKE: Claus Norreen, Lene Nystrøm, René Dif og Søren Rasted kommer tilbake til scenen som Aqua. Foto: Nordic Beats AS
TILBAKE: Claus Norreen, Lene Nystrøm, René Dif og Søren Rasted kommer tilbake til scenen som Aqua. Foto: Nordic Beats AS

På slutten av 90-tallet var det et band vi likte å kalle mer norsk enn dansk som regjerte på hitlistene. «Barbie Girl», «Doctor Jones» og «Cartoon Heroes» er bare noen av mange hiter det nå blir mulig å høre live igjen. 


Til våren arrangeres «We love the 90's» i Oslo, Stavanger og Bergen og i den forbindelse har noen av tiårets største helter bestemt seg for å gjøre comeback. Nok en gang kan man oppleve Lene og René som Barbie og Ken på scenen.


Det er i slutten av april at «We love the 90's» arrangeres, men billetter kan du bestille allerede nå, og det regner arrangørene med at folk vil gjøre når et band som Aqua er på plakaten.

– Det har vært en drøm helt siden vi startet «We love the 90's» i 2011 å få Aqua på scenen. Med årets line-up forventer vi rekordsalg over hele landet, forteller Chris Collings og Thomas Borgvang i en pressemelding. 

Saken fortsetter under bildet
Aqua
DRAMA: Lene Nystrøm var først sammen med René Dif (på bildet), men giftet seg i 2001 med bandmedlemmet Søren Rasted. Dette var en medvirkende faktor til at gruppen ble splittet. Foto: AP


Sist gang Aqua ga ut musikk var i 2011, med albumet Megalomania. Om dette comebacket vil føre til at kvartetten finner sammen igjen også i studio vil tiden vise. 

For det norske publikummet vil det nok alltid være vokalist, Lene Nystrøm, som er mest kjent. Hun er gift med Aqua-medlem Søren Rasted, og nettopp kjærlighetsforholdet deres ble sett på som en grunn til at gruppen gikk hvert til sitt på starten av 2000-tallet. Lene hadde først et forhold til René Dif, og dette gjorde samarbeidet vanskelig. 


Lene Nystrøm har senere forsøkt seg med mer eller mindre vellykkede soloprosjekter, og har også spilt i flere filmer.