COMEBACK: Etter fem år uten ny musikk er altså stjernen klar med et nytt album som kommer våren 2019.
COMEBACK: Etter fem år uten ny musikk er altså stjernen klar med et nytt album som kommer våren 2019. Foto: AFP
Det var på 2000-tallet artisten Dido fikk sitt store gjennombrudd. Men etter hun trakk seg ut av rampelyset har det ikke vært så mye å verken se eller høre fra stjernen. Nå har derimot alle Dido-fans noe å glede seg til. 

5. mai 2019 starter verdensturneen i Praha, og avsluttes i USA 28. juni 2019. Sangeren tar dessverre ikke turen innom Norge i denne gangen, men er å finne i Amsterdam, Berlin og mange flere steder i Europa.

Så det er mulig å ta seg en kort tur dersom man virkelig ønsker å se stjernen spille de gamle slagerne «Thank You», «Here With Me» og «White flag». Det var i 2013 Dido sist ga ut musikk, men fem år senere er hun altså klar med et nytt album.

I en pressemelding via plateselskapet BMG forteller Dido at albumet er spilt inn hjemme i England, og materialet er skrevet i samarbeid med hennes faste musikalske makker, broren Rollo, som er kjent fra bandet Faithless.

– Det var enkelt. Jeg ville bare lage en ny plate hvis jeg kunne gjøre det med ham. Og det gikk så lett. All vokal ble spilt inn på sofaen, og mange av låtene er spilt inn hjemme, forteller sangeren.

Det nye albumet «Hurricanes» kommer ut 8. mars 2019, men hun har gitt fansen en liten smakebit.

Se videoen under:

LES OGSÅ: Backstreet Boys til Norge


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler