OVERRASKELSE: Ed Sheeran dukket opp i bryllupet for å synge favorittsangen til brudeparet.
OVERRASKELSE: Ed Sheeran dukket opp i bryllupet for å synge favorittsangen til brudeparet. Foto: AP
Den britiske popstjernen Ed Sheeran er for tiden aktuell med albumet ÷(divide), som inneholder blant annet hitlåtene Castle on the Hill og Shape of you. 

Han har turnert verden flere ganger, solgt millioner av plater og laget filmmusikk.

Men visste du hvor snill han er?

Han viste seg blant annet som en ekte gentleman da han tok av seg skoene for kjæresten, og gikk i bare sokkelesten for at hun skulle få gå i komfortable sko hjem fra date forleden:

Saken fortsetter under bildet:


Og da han dukket opp i bryllup, og sang for brudeparet Debono var ikke et øye tørt. 

Bryllupsplaner på vent
Det australske paret Kya og Matt Debono hadde egentlig planlagt et lite bryllup. Men akkurat da de satt med bryllupsinvitasjonene, fikk de beskjeden som snudde alt på hodet: Kyas mor hadde begått selvmord. 

Dermed ble bryllupet utsatt, og i tillegg til den store sorgen stod de også ovenfor økonomiske problemer fordi Matt ble arbeidsledig.

Men Matt var fast bestemt på å gi Kya det bryllupet hun ønsket seg, og kontaktet derfor den australske radiostasjonen KIIS 1065. 

De ville mer enn gjerne hjelpe til, og tilbydte seg å sponse hele bryllupet med 60 000 dollar (ca 370 000 norske kroner).

Fikk nyss om bryllupet
På en eller annen måte fikk Ed Sheeran høre om bryllupet, og om parets historie. Og da han hørte at Matt og Kya hadde valgt hans egen "Thinking out loud" til sin første dans som mann og kone, bestemte han seg:

Han ville overraske dem med en liveversjon av favorittlåta! 

Se den rørende videoen her:


Ed Sheeran delte også opplevelsen på sin Instagramkonto:


Flere kanaler