COMEBACK: Etter å ha holdt en lav profil i noen år, reiser Hanson nå på turne igjen.
COMEBACK: Etter å ha holdt en lav profil i noen år, reiser Hanson nå på turne igjen. Foto: AFP
Tro det eller ei, det har gått et kvart århundre siden Hanson-brødrene Zac, Taylor og Isaac herjet hitlistene verden over med MMMBop, hentet fra albumet Middle of Nowhere.

Det feirer bandet med å reise på en verdensturné, det melder bandet på sin egen hjemmeside.

Dessverre for norske fans er ikke Norge på den lista enda, men du trenger ikke reise langt om du vil oppleve bandet i levende live.

For allerede 1. juni spiller bandet i den tyske byen Køln, og deretter går det slag i slag med konserter i land som Tyskland, Nederland, Frankrike og Italia.


Fortsatt i 30-årene - mange barn
I høst deltok bandet i ABC-programmet Greatest Hits, hvor de fremførte en legendarisk versjon av MMMBop. Til tross for at de har holdt på siden midten av 90-tallet, har brødrene fortsatt mange produktive år foran seg som musikere. 

Men de har også vært produktive på andre områder også, brødrene har nemlig pådratt seg en relativt stor barneflokk.

Storebror Isaac (36), som var kjæreste med Marit Larsen på starten av 2000-tallet, er nå en godt gift mann, med tre barn i alderen 3 til 10 år.

Den mellomste broren Taylor (34) er ikke noe dårligere på familiefronten, og har hele fem barn med ungdomskjæresten Natalie Anne Bryant, som han giftet seg med i 2002.

Yngstemann Zac (31) datet en periode Marion Ravn, men har siden slått seg til ro med Kate Tucker, som han har fått fire barn med. 


Flere kanaler