SUKSESS: Boybandet Westlife skrev seg inn i musikkhistorien som en av de mest suksessfulle gruppene noen sinne. Nå kan det bli comeback.
SUKSESS: Boybandet Westlife skrev seg inn i musikkhistorien som en av de mest suksessfulle gruppene noen sinne. Nå kan det bli comeback. Foto: AP
Tidligere denne måneden ble det kjent at supergruppa Spice Girls gjør comeback i 2018. Dog uten Victoria «Posh» Beckham, men fansen jubler likevel.

Nå ser det ut til at nok en legendarisk 90-tallsgruppe finner sammen på scenen igjen. Tidligere Westlife-medlem Nicky Byrne, har nemlig uttalt at han er veldig åpen for et comeback, og er sikker på at de resterende medlemmene også er det.

Ifølge Byrne har flere plateselskaper allerede vist sin interesse for en reunion av boyband-suksessen.


– Hadde elsket gjenforening
Boybandet regnes som et av de mest vellykkede i sin sjanger gjennom tidene, og har solgt over 44 millioner album verden over. 

Bandet, som så dagens lys i 1998, meldte sin oppløsning sent i 2011 og hadde sin farvel-turné i 2012.

– Jeg hadde elsket om det ble en gjenforening, og jeg er sikker på at de andre i gruppen også ønsker det, forteller Nick Byrne til Independent

Videre sier han til avisen at comebacket må skje på et tidspunkt som passer for alle medlemmene av det tidligere boybandet.

– Hvem skulle ikke ønske å gjøre dette igjen? Spille rundt om i verden og treffe fansens igjen. Neste sommer er det nesten seks år siden sist, så hvem vet, sier han. 

Nicky Byrne
OPTIMISTISK: Tidligere Westlife-medlem Nicky Byrne sier han er optimistisk til at det blir comeback for boybandet. Foto: NTB scanpix


14 nummer-én singler
I tillegg til Nick Byrne, besto bandet av Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan og Bryan McFadden. 

Med sine 14 nummer-én singler i Storbritannia, plasseres Westlife som det andre mest vellykkede bandet i hjemlandet gjennom tidene, kun slått av The Beatles.

Westlife er de eneste artistene som har vunnet «Best Irish Pop Act» ti år på rad, stemt frem av publikum. I tillegg er Westlife også de eneste som har vunnet «Record of the Year» i Storbritannia fire ganger.


Flere kanaler