KONSERTMAKER: Bruce Springsteen er kjent for sine enorme stadionkonserter, som gjerne varer i timesvis.
KONSERTMAKER: Bruce Springsteen er kjent for sine enorme stadionkonserter, som gjerne varer i timesvis. Foto: AFP
Dagens hitlister flommer over av mer eller mindre talentfulle musikere. DJer som sampler gamle låter og setter de sammen til nye hits. De skal ha all mulig ros for sitt arbeide, men musikere blir de aldri.

I dag kom jeg over et klipp, på Springsteens egen hjemmeside, fra en konsert Bruce Springsteen og hans E Street Band holdt i Leipzig i Tyskland tilbake i 2013.

You Never Can Tell
Dere som har vært på en Springsteen-konsert vet at han har for vane å ta i mot ønskelåter fra publikum som de har skrevet på plakater. Ofte er det gamle Springsteen-låter som de ikke har spilt på en stund. Denne gangen er det en ivrig tilskuer som har skrevet «You Never Can Tell» på plakaten.


Se video nederst i saken.
Bruce Springsteen
FAVORITT: Publikum har med seg plakater med ønskelåter på konsertene til Bruce Springsteen. Foto: Skjermdump Youtube/BruceSpringsteen


Som du sikkert vet er ikke dette en Springsteen-låt. Den er skrevet og gitt ut av Chuck Berry første gang i 1964. Siden har den blitt gjort av både Emmylou Harris, Bob Seger og ikke minst av Bruce Springsteen selv, for å nevne noen.

Det som skjer når E Street Band, helt uten forberedelser, bestemmer seg for å spille Chuck Berrys gamle klassiker er intet mindre en magisk.

Se selv - og husk å skru opp lyden - Høyt!Flere kanaler