SUPERPOPULÆRE: Nå gjør den historiske gruppa Spice Girls comeback.
SUPERPOPULÆRE: Nå gjør den historiske gruppa Spice Girls comeback. Foto: Reuters
Med hits som «Wannabe», «Spice Up Your Life» og «Viva Forever» ble Spice Girls en av de største musikksuksessene gjennom tidene.

Mel «Scary» B, Victoria «Posh» Beckham, Emma «Baby» Bunton, Geri «Ginger» Halliwell og Mel «Sporty» C solgte på 90-tallet mer enn 80 millioner singler og album, og hver av jentene tjente minst 120 millioner pund i løpet av bandets storhetstid.

Men i 2001 ble gruppen oppløst, til mange sin store fortvilelse.


Gjenforening i 2018
Men nå er det godt nytt for alle som har savnet jentegruppa. En kilde har nemlig informert The Sun om at jentene vil gjenforenes i løpet av 2018. 

Først verserte det rykter om at alle de fem originalmedlemmene skulle spille inn et nytt album i løpet av neste år, i tillegg til å komme med et TV-program.

I etterkant har Victoria Beckham overfor The Daily Mail avkreftet at hun skal være med på en reunion neste år. 

– Victoria har elsket tiden hennes med Spice Girls, men hennes framtidige fokus er hovedsaklig familien og klesmerket hennes, sier Beckhams talsperson, og legger til:

– De konstante historiene om at Victoria visstnok skal delta i en Spice Girls-aktivitet er ikke noe mer enn tabolid sludder.

Spice Girls
OL: Sist Spice Girls opptrådde offentlig var under avslutningsseremonien til OL i London i 2012. Foto: Reuters

Fem år siden sist
Men de resterende fire medlemmene skal altså være klare for et etterlengtet comeback.

Til tross for at jentene ble oppløst i 2001, har det flere ganger gjennom tidene blitt spekulert i en eventuell gjenforening. I 2007 ble det en realitet da det ble offentliggjort at jentegruppa skulle dra på en ny turné sammen. Den gangen kom de derimot ikke til Norge. 

Sist man kunne se jentene offentlig sammen var da de ble gjenforent for en kveld under avslutningsseremonien i London i 2012.

Se opptredenen fra avslutningsseremonien i videoen under:
Flere kanaler