FREDDIE PÅ FILM: Her frontmannen i Drammenshallen i 1982 på det som ble Queens eneste konsert i Norge.
FREDDIE PÅ FILM: Her frontmannen i Drammenshallen i 1982 på det som ble Queens eneste konsert i Norge. Foto: NTB scanpix
Filmen har vært planlagt i snart ti år, men produksjonen har blitt stoppet grunnet uenigheter om både manus, regissører og skuespillere. 

Nå ser det ut til at alt i boks for filmen som får tittelen etter et av bandets mest ikoniske låter, «Bohemian Rhapsody».


Malek blir Mercury
Den karismatiske skuespilleren kjent fra "Mr. Robot", Rami Malek, sies å leve et liv som Freddie Mercury, og passer perfekt til rollen. Den ikoniske frontmannen av AIDS i 1991.

Hvem som besetter de andre rollene får vi vite i løpet av et par måneder, men Brian May og Roger Taylor er med i produsent-roller for filmen som skal fokusere på livet til Mercury.

Artikkelen fortsetter under bildet
Malek
BLIR FREDDIE: Skuespiller Rami Malek skal spille den legendariske Queen-frontmannen. Foto: AFP

Innspilling snart i gang
Det er den prisvinnende X-men regissøren Bryan Singer som skal regissere filmen, som i følge bandet er «as-close-as-that» til innspilling. Rykter om Singer og Malek kom allerede i november, men er først nå endelig bekreftet.

Foreløpig premieredato er satt til 1. juledag, 2018.

Søker skuespillere
Hvilket tiår er håret ditt i? Har du den rette stilen fra 70- eller 80-tallet, kan en betalt skuespillerjobb i London være i nærheten. Søk på uk.wegotpop.com. Lykke til!

Queen
Bohemian Rhapsody: Tittelen på den kommende Queen-filmen Foto: Queen


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler