DRØMMEKONSERT: Thomas Bulvan fikk oppfylt drømmen under en konsert med Green Day.
DRØMMEKONSERT: Thomas Bulvan fikk oppfylt drømmen under en konsert med Green Day. Foto: Screenshot: YouTube
Mang en ung gutt eller jente har sittet på rommet og øvd på låtene til favorittbandet sitt. Enten det er på gitar, piano eller vokal. Noen mener også at de er gode nok til å kunne spille i bandet, selv om det ofte mest er i eget hodet. Men det er langt fra barnerommet hjemme hos mor og far til scenen sammen med de store heltene.

For Thomas Bulvan gikk drømmen i oppfyllelse da han under en Green Day konsert i Chicago nylig ble dratt opp på scenen av Billie Joe Armstrong.

Det er nettstedet Mashable.com som skriver om episoden som oppsto under en konsert i Aragon Ballroom i Chicago 23. oktober.

Bulvan, som sto på første rad, hadde med seg en plakat hvor han hadde skrevet at han kunne spille alle sangene fra albumet "Dookie". Det var godt nok for bandet som inviterte han opp på scenen for å vise hva han kunne. Og Thomas Bulvan nailet det!

Se video av hendelsen her:Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler